ESF investeert mee in de groei van Elindus

 

 

Energieboostend telewerk

Elindus is een energieke en ondernemende leverancier van elektriciteit en aardgas voor professionelen. Sinds de oprichting in 2012 zijn we uitgegroeid tot een betekenisvolle leverancier met meer dan 19.000 aansluitingspunten actief in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. We onderscheiden ons van onze concullega's door in te zetten op een persoonlijke aanpak via een op maat gemaakte aankoopstrategie met als doel, het ontzorgen van de klant in zijn energievraagstuk.

Elke dag zetten de medewerkers zich in met veel energie, integriteit, loyaliteit en initiatief. Kerncompetenties waar ze elke dag mee aan de slag gaan, alleen niet altijd evident tijdens telewerken. Daarom wil Elindus de competenties die het telewerken beter houdbaar maken versterken met de opleidingen:

Online samenwerkingsapplicaties
In deze opleiding krijgen de Key-users meer inzicht in verschillende actuele apps in de bedrijfsomgeving.

Samenwerken bij telewerk
Deze opleiding geeft inzicht in wat belangrijke aandachtspunten en vaardigheden zijn bij het leidinggeven aan een team met medewerkers op afstand. Daarnaast richt de opleiding zich op het verwerven van inzichten in het capteren van de lichaamstaal - en houding bij online meetings.

Well-being
In deze opleiding krijgen leidinggevenden inzicht in veerkracht en autonomie als positieve spiraal voor duurzame inzetbaarheid. Daarnaast richt deze opleiding zich ook nog op het verwerven van meer inzicht voor de medewerkers in een optimale work-life balans en het behouden van focus tijdens het telewerk.

Dit ESF-opleidingsproject werd opgesteld voor alle medewerkers van Elindus in functie van de bijkomende opleidingsbehoeften die we detecteren n.a.v. het thuiswerken tijdens de COVID-19-pandemie. 

Heeft u ook interesse om voor Elindus te werken?

Bekijk onze jobaanbiedingen of stuur ons uw gegevens door.